candid Stoica

candid Stoica

marți, 3 noiembrie 2015

Să trăiești într- țară în care.....

Să trăiești într-o țară în care s-a întâmplat cea mai frumoasă poveste de dragoste din toate timpurile: În toiul sinistrului de la Colectiv, ea reușește să iasă afară, să se salveze. Își dă seama că este singură, fără iubitul ei. Se întoarce în club, pentru că fără el nu poate concepe viața și rămân acolo împreună. Pentru totdeauna.

Să trăiești într-o țară în care pe TVR, luni 2 nov, se discută o seară întreagă despre minutajul ambulanțelor lui Arafat și nimic despre vinovatul principal, Piedone.

Să trăiești într-o țară în care prim ministrul, Viorel Ponta, promite că face autostrada Comarnic Brașov, iar dacă nu, își dă demisia imediat.

Să trăiești într-o țară în care Gabriel Arafat îl spală pe Gabriel Oprea spunând despre el că: Domnul vicepremier a făcut și a dres și că din cauza lui sinistrul din Colectiv își va reduce victimele.

Să trăiești într-o țară în care un tren face de la București la Arad 16 zile, iar de la București la Constanța la fel, încât îți e indiferent dacă te duci la mare sau te duci să tai frunză la câini în Arad.

Să trăiești într-o țară în care o anexă a spitalului Floreasca, specială pentru arși, este nefolosită din nu știm care cauze.

Să trăiești într-o țară în care dacă sinistrul se producea la ora 19 n-aveai cum să ajungi la Colectiv, întrucât orașul este blocat.

Să trăiești într-o țară în care Rareș Bogdan ne chiamă în stradă ca să-l dăm jos pe Piedone.

Să trăiești într-o țară în care în ciuda acestor evidențe poporul tot pe ei îi votează.

Să trăiești într-o țară în care o autostradă nouă trebuie dată jos.

Să trăiești într-o țară în care, probabil, nu se mai poate schimba nimic.

Să trăiești într-o țară în care dacă aprinzi teveul pe orice canal recunoști impostura.

Deci să trăiești într-o țară în care din cauza lucrului bine făcut trebuie s-o părăsești, luând drumul migrației siriene.

(De pe blogul Călimara de cerneală al lui Denis Dinulescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu