candid Stoica

candid Stoica

sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Rectorul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", Daniel Torje, a declarat vineri ca demisioneaza din functie, dupa ce Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne a demarat o verificare la aceasta institutie, anunta Agerpres. Controlul a fost demarat in urma unui articol aparut intr-un ziar local, in care o studenta il acuza pe acesta de hartuire sexuala.
Daniel Torje dezminte acuzatiile privind implicarea intr-un scandal sexual, care au pornit in urma unui articol aparut intr-un ziar local.

"Ceea ce a aparut in presa sunt inventii si mizerii incalificabile. Este un subiect inventat. Dezmint categoric orice implicare a mea intr-un astfel de scandal, care urmareste in fapt plecarea mea din functia de rector. Din pozitia in care sunt, de angajat al MAI, nu-mi este ingaduit sa ies in spatiul public pentru a prezenta toate dovezile prin care eu am fost impiedicat sa-mi exercit functia de rector si presiunile la care am fost supus pentru a renunta la aceasta functie. Nu vreau sa fac parte din acest 'razboi national'. Sunt un simplu functionar al statului care, prin constiinciozitate si rigurozitate, incerc sa-mi indeplinesc atributiile de serviciu", se arata intr-un comunicat al lui Daniel Torje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu