candid Stoica

candid Stoica

joi, 14 iulie 2011

Un polițist băcăuan, prins în timp ce vroia să își cumpere o carte

Primim cu  întristare o veste controversată

Un politist băcăuan a fost prins de colegii sai in timp ce intentiona sa isi cumpere volumul “Critica ratiunii practice” de Immanuel Kant. Acesta a fost dus la secție, unde a fost supus unui interogatoriu intens. Omul legii susține însa că este o interpretare greșita a gestului sau și nu e vinovat de nimic. “Nu o luam pentru mine, jur! M-a rugat un prieten sa il ajut. Eu nu am nicio legatura cu imersiunea dihotomica in subconstientul irational al sinelui si, sincer, nu sunt un apologet al kantianismului”, a declarat Ionel C.
Șefii săi sunt însa convinși că acesta este vinovat. “L-am observat de mai demult timp. Era ceva ciudat cu el. Mereu era primul care termina de citit numerele de inmatriculare”, ne-a declarat adjunctul IJP. Anchete particulare care vor să rămână anonime ne dau vestea că polițistul cu pricina, în urmă cu ani a luat BAC-ul din prima dată. Cum acest lucru nu ar fi posibil, susțin psihologii din cadrul poliției, decât dacă preopinentul ar fi dat șpagă.
De asemenea, Inspectoratul de Politie a demarat o ancheta si in privinta celor doi politisti care l-au surprins pe Ionel C. “Exista niste semne de intrebare vizavi de cei doi. Ce cautau ei in preajma librariei? Exista premisele existentei unei intregi filiere de politisti intelectuali”.
Ce vremuri trăim!!!Ne lipsim de comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu