candid Stoica

candid Stoica

marți, 24 ianuarie 2017

O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Ori aşa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi”, a spus Iohannis la meetingul din Piața Universității Duminică 22 Ianuarie 2017.
În replică, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis s-a situat în afara legii, prin participarea la protest.
„M-am întors de la instalarea preşedintelui Americii şi l-am găsit pe preşedintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestaţie neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituţionale şi împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept. Preşedintele ţării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale şi cerând aberaţii constituţionale: retragerea unor ordonanţe, mai ales a unora care nu au fost date”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, tot duminică seară. Oare unde e adevărul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu