candid Stoica

candid Stoica

duminică, 23 mai 2010

un eşec la Husler

Un eşec la Husler În urmă cu patru ani am vrut să public un interviu şocant, post mortem, cu colega mea Vasilica Tastaman. Din cauza pudibonderiei încetăţenită de regimul comunist nici un ziar mai important nu a vrut să-l publice, colega mea, Dumnezeu s-o odihnească, având un limbaj destul condinmentat. Mi s-a sugerat că ar fi bine să apelez la revista Husler. I-am ascultat şi susnumita revistă care, pe lângă nuduri ale unor splendide monumente ale frumuseţii femenine, are şi pagini de cultură, la publicat integral cu bucurie.Imediat câteva reviste l-au republicat.


Acum două zile am primit un telefon de la un redactor al susnumitei reviste care mă întreba dacă nu mai am şi alte interviuri. - Cu morţi nu mai am, i-am mărturisit spăşit. - Dar cu oameni vii aveţi, m-a întrebat el după câteva secunde de matură gândire - Cu cine v-ar interesa?, l-am intrebat.

- Propuneţi, mi-a spus după ale secunde de reflecţie I-am spus, la intâmplare câteva nume de femei frumose, mari vedete, românce zdravene. Nu l-a interesat. Atunci am spus la plesneală un nume: Draga Olteanu. Am auzit în receptor un sunet care-mi sugera că cel care mă chemase se îneacă şi fără să mai aibă nevoie de secunde de reflecţie mi-a mărturisit că n-ar fi rău, ar fi chiar o bombă. L-am rugat să nu închidă mobilul şi am sunat-o pe distinsa artistă pe fix. Am avut de două ori noroc. Era în Bucureşti şi era acasă. După câteva fraze de introducere am intrebat-o dacă vrea să dea un interviu pentru revista Husler. Nu auzise de ea. I-am explicat că e o revistă porno. M-a intrebat dacă trebuie să apară cu păsărica goală?

- Numeşti păsărică dropia aia ta, i-am replicat folosind o replica binecunoscută a regretatului Gigi Dinică. Pe mobil l-am întrebat pe redactor de postura în care va apărea - Va apărea cu faţa de la gât în sus, mi-a transmis redactorul care auzea discuţia noastă

- Dacă se plăteşte bine, pe criza asta accept şi de la gât în jos, mi-a şoptit colega în receptor.

- Nu se plăteşte nici dela gât în sus, nici de la gât în jos, a răspuns promt reprezentantul frumoaselor nuduri

- Păcat ! asta e o porcărie şi o discriminare, mi-a spus Draga, auzind decizia angajatului revistei Husler şi mi-a închis telefonul….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu