candid Stoica

candid Stoica

duminică, 14 iunie 2020


Maia Morgenstein își face reclamă...Se Propune...Ok. E adevărat. Sunt manager. De fapt sunt...menagera. La feminin. Atunci fie, menajeră. Nu-i nicio rușine, nu-i nicio problemă. Ofer servicii de...manajeriat. Până se lămuresc dânșii ce și cum și cât și unde...mă ofer. Să muncesc. Menajeră. Am o plajă, paletă largă de servicii... Pot să înveselesc atmosfera: glume, bancuri( naționale și internaționale)... ba chiar și din acelea interzise ( cu...înțelegeți voi!!!). Dacă nu și nu, cu perdea. De mărgele. Să nu bâzâie muștele.
La cerere, pot interpreta mici (medii sau mari - a piacere, după dorință) scenete/ scene din repertoriul clasic sau modern: Sofocle, Euripide...Shakespeare, Cehov, Moliere.. Strindberg....Ionescu, Caragiale. Shalom Alechem.
Dacă vorbim despre evenimente private, și vorbim numai despre susnumitele, pot fredona cântece de pahar, pot cânta de bunăvoie melodiiiiii ( ziceam sa fac un spirit, da nu e! Nu e, nene, nu e) de voie bună, din repertoriul internațional. Și...ce se mai dorește. Cântece de inimă albastră, verde, trefla. Și de ghindă, dacă e. Zic, decât zic.
Între timp, pot efectua curățenie. Generală.
Zău că pot. Și fac
Aștept provincia. Merge și Aix en ( an) Provance

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu