candid Stoica

candid Stoica

duminică, 9 octombrie 2016

Talentat, inteligent, cu o fata de „killer” si cu o poza de „om sarac si cinstit”, CTP-ul a fost si este ziaristul „otrava” al ultimilor 26 de ani.
Nu stiu daca are grade dar daca are… atunci sint mari si i-au fost date de Statul Mafiot pe care il slujeste in patru labe de peste 26 de ani. Sistemul se lauda frecvent cu acest „produs magnific” venit din „ceata” lui 1990!
L-a slujit pe Iliescu si a proslavit mineriadele. L-a inmormintat pe Constantinescu. L-a pupat in dos pe Nastase si s-a imbuibat cu contracte de Stat de la toata camarila lui Bombonel pe vremea Adevarului lui Tinu. L-a renegat pe fiul lui Tinu.
S-a lipit apoi de Vintu, cel care a bagat bani grei in cururile lui Dinescu si CTP pentru un nou ziar. „Mare om, mare caracter!”, il mistocarea Vintu pe CTP atunci cind Sistemul l-a extras pe „killer” spre noi zari ale „democratiei”!
A trecut pe la Sirbu iar acum e la Teszari, la „unitatea militara” Digi 24, UM 24, cum glumesc cei avizati!
O singura data a avut curaj sa ma atace public, pe motiv ca nu ii simpatizez ideologia si stapinii, si l-am pus cu botul pe labe! L-am trimis sa isi plateasca datoria de 90.000 de dolari, bani luati de la Bancorex in anii ’90, bani de care uitase!!! Dupa ce i-am reamintit s-a dus si i-a platit la BCR, cel putin asa a sustinut public!
De atunci nu mai zice nici pis!
CTP, o balega de om, cum ar fi zis bunicul meu! Un sclav al Sistemului! Bai „otrava”, te-am rugat sa te retragi si sa lasi Romania in pace! Chiar nu iti ajung milioanele pe care le ai?! Ghita e un prost! Cum sa iti fi dat Vintu doar 5000 de euro / luna?! Pai tu erai milionar de pe vremea lui Tinu, chiar daca te plimbai, de sanchi, cu Dacia aia scorojita! Bre CTP-ule, chiar ne iei de prosti?! Matragunule!
CTP este un pacalici milionar care joaca tenis cu un alt pacalici, alta „otrava” a Romaniei, Bogdan Enoiu. Doi indivizi care au tras, cit au putut, Romania in bezna! Baietasii Sistemului !
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu