candid Stoica

candid Stoica

vineri, 5 mai 2017

Niciunul dintre cei trei candidați la postul de director al Teatrului din Brașov nu a luat notă de trecere din partea comisiei de examinare. Minimul ar fi fost nota 7.
În urma celei de a doua etape din cadrul concursului pentru ocuparea postului de director al Teatrului „Sică Alexandrescu“, Comisia de evaluare a stabilit că nici unul dintre cei trei candidați, care s-au calificat în această etapă, nu a reuşit să susţină proiectul de management la nivelul aşteptat.
Astfel, cei trei finaliști - Dan Cogălniceanu, Mihai Giurițan și Dan-Marius Zarafescu - care au susţinut această probă în data de 26 aprilie, au obţinut note care nu le-au permis ca media finală să fie peste 7, nota minimă de trecere. 
„În urma evaluării de la proba de susținere a proiectului de management, membrii comisiei au stabilit că aceste prezentări nu sunt pe măsura nivelului proiectelor analizate în prima etapă, astfel că notele din cea de a doua etapă sunt semnificativ mai mici decât cele din prima etapă“, a declarat preşedintele comisiei de evaluare, Bogdan Stanoevici  
Comisia a fost alcătuită din actorul Bogdan Stanoevici (fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni şi fost secretar de stat în Ministerul Culturii), Romeo Pop (de la Teatrul Bulandra din Bucureşti), Mihai Constantin (managerul Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte) şi Nicolae Boghir (managerul Teatrului Alexandru Davila din Piteşti), alături de doi reprezentanţi din partea Primăriei Brașov. 
În perioada următoare va fi numit un director interimar, urmând ca procedura pentru angajarea unui manager al Teatrului Sică Alexandrescu să fie reluată. 
Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov a rămas fără director în luna noiembrie 2015, când Claudiu Goga a demisionat. De atunci, concursul pentru  ocuparea locului rămas vacant s-a organizat de trei ori, de fiecare dată fiind contestat prin proteste în fața teatrului sau a Primăriei. Interimatul este asigurat, acum, de actrița Viorica Geantă-Chelbea, după ce actorul bucureștean Doru Ana, propus de Primăria Brașov pentru a asigura interimatul, a fost înlăturat de aceiași protestatari.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu